Next week - on November 12th - NOAA Planet Stewards will hold our first Book Club meeting this month. The following week - on November 19th - We'll get together for our all Spanish language Book Club event. Scroll down for all the information and join us for stimulating discussions with attendees from across the U.S. - and occasionally other countries! All Are Welcome! You don't have to have read the book to join in the discussion - though it does help ;>D November 12, 2024 I 7:00 p.m. ET Time: 7 p.m. ET Video Conference Log In: meet.google.com/mxo-fkqc-owb Phone Dial In #: (US) +1 484-641-8305 Pin:732 637 522# Before New York City was the Big Apple, it could have been called the Big Oyster. Author Mark Kurlansky tells the remarkable story of New York by following the trajectory of one of its most fascinating inhabitants–the oyster, whose influence on the great metropolis remains unparalleled. For centuries New York was famous for its oysters, which until the early 1900s played such a dominant a role in the city's economy, gastronomy, and ecology that the abundant bivalves were Gotham's most celebrated export, a staple food for the wealthy, the poor, and tourists alike, and the primary natural defense against pollution for the city's congested waterways. Filled with cultural, historical, and culinary insight–along with historic recipes, maps, drawings, and photos–this dynamic narrative sweeps readers from the island hunting ground of the Lenape Indians to the death of the oyster beds and the rise of America's environmentalist movement, from the oyster cellars of the rough-and-tumble Five Points slums to Manhattan's Gilded Age dining chambers. | | | | All the dates and selections for 2024-2025 academic year book club meetings are posted on the NOAA Planet Stewards Upcoming Events Page. Previous book club selections and discussion questions are posted on our NOAA Planet Stewards Book Club Archive. Sign up to receive reminder announcements on the NOAA Planet Stewards Mailing list! 19 de Noviembre a las 7:00 PM hora del este Júntense con nosotros para una conversación sobre El Libro de Esperanza por Douglas Abrams and Jane Goodall. | Hora: 7:00 PM Hora del Este Acceso a la videollamada: meet.google.com/mxo-fkqc-owb Llamada por teléfono: (US) +1 484-641-8305 PIN:732 637 522# La naturalista y conservacionista de renombre mundial Jane Goodall ha pasado más de medio siglo advirtiendo sobre nuestro impacto en el planeta. Desde sus famosos encuentros con chimpancés en los bosques de Gombe cuando era joven hasta su incansable campaña por el medio ambiente a finales de los ochenta, Jane se ha convertido en la madrina de una nueva generación de activistas climáticos. En El libro de la esperanza, Jane se basa en la sabiduría de toda una vida dedicada a la naturaleza para enseñarnos cómo encontrar la fuerza frente a la crisis climática y explica por qué todavía tiene esperanza para el mundo natural y para la humanidad. En conversaciones extraordinarias con su coautor Doug Abrams, que entretejen historias de sus viajes y activismo, ofrece a los lectores una nueva comprensión de la crisis que enfrentamos y un camino convincente para que todos creemos esperanza en nuestras propias vidas y en el mundo. Este libro profundo de una figura legendaria en la lucha contra el cambio climático muestra que, incluso frente a una gran adversidad, podemos encontrar esperanza en la naturaleza humana y en la naturaleza misma. Esperamos que se una a nosotros y hable sobre "El Libro de Esperanza." Recuerde, no es necesario haber leído el libro para unirse a nosotros. ¡Todos son bienvenidos! | | En la página de próximos eventos de NOAA Planet Stewards se publica una descripción completa del libro, la información de inicio de sesión de la reunión, las preguntas de discusión y las fechas y selecciones para todo el año académico 2024-2025. Vea libros previamente seleccionados y preguntas de discusión en nuestro Archivo del Club de lectura NOAA Planet Stewards. ¡Regístrese para recibir anuncios recordatorios en la lista de correo de NOAA Planet Stewards! |
No comments:
Post a Comment